It is currently Fri Dec 13, 2019 10:19 pm

All times are UTC - 7 hours



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
Post subject: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Tue Nov 12, 2019 5:09 am
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Nov 12, 2019 5:00 am
Posts: 12
Ok recent purchase of super champ xd2 and I have had some real issues with installing fuse software on my MacBook Pro. After what felt like a class from college I am going to attempt to reinstall this morning. My hypothesis is the silver light isn’t running in safari. Not sure why safari needs to be running to use Fuse but....I will follow up after I try
Anyone have any suggestions?


Top
Profile
Fender Cyber Monday 2019
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Thu Nov 14, 2019 12:46 am
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Dec 20, 2011 6:00 am
Posts: 77
Location: Belgium
All i can say is "I dont't use Safari to run Fuse"
iOS is on iPad and iPhone. On Mac it's Mac OS X. So which version of Mac OS X do you have on your MacBook?

_________________
Luc
Squier Affinity Strat - Fender American Deluxe Strat' - Eric Clapton Strat "Blackie" - Duesenberg Paloma - Gibson LP Classic 2018 - Fender Super Champ X2 - Pignose - Quilter Micropro Mach2


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Thu Nov 14, 2019 8:11 pm
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Nov 12, 2019 5:00 am
Posts: 12
I have Mojave 10.13. I downloaded an older version of Firefox ESR an older version that let me enable silver light. I was able to turn silverlight as a plug-in. Restarted the cpu and installed fuse. Restarted again and tried to open fuse. No luck. So I uninstalled everything and restarted the whole process still nothing w fuse. What happens is the fuse icon will bounce twice and then nothing. Tried to pull onto desktop and open and it just erases the icon. I’m at a loss


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Fri Nov 15, 2019 1:08 am
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Dec 20, 2011 6:00 am
Posts: 77
Location: Belgium
Do you have Mono Framework installed?

_________________
Luc
Squier Affinity Strat - Fender American Deluxe Strat' - Eric Clapton Strat "Blackie" - Duesenberg Paloma - Gibson LP Classic 2018 - Fender Super Champ X2 - Pignose - Quilter Micropro Mach2


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Fri Nov 15, 2019 7:19 am
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Nov 12, 2019 5:00 am
Posts: 12
Yes mono is installed. Really frustrated at this point. Should I concede and give up?


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Fri Nov 15, 2019 5:03 pm
Offline
Roadie
Roadie

Joined: Thu Jun 19, 2014 6:22 am
Posts: 219
I know this won't help you much, but I'm running Fuse on a MacBook, running Mojave (10.14.5). It was loaded and running on an earlier OS, and after the update to Mojave, it still worked. Fuse will NOT work on Catalina, the latest OS. Catalina won't run Silverlight, and MS has abandoned it. If you can revert to an earlier OS, you might be able to get it running.


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Sun Nov 17, 2019 6:29 pm
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Nov 12, 2019 5:00 am
Posts: 12
Ok gonna revert to old is iOS tonight. Hope this is worth it. I am hoping the champ has a pedal option to loop as this is one of my only reasons for going so far
Thanks bud


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Mon Nov 18, 2019 1:28 am
Offline
Hobbyist
Hobbyist
User avatar

Joined: Tue Dec 20, 2011 6:00 am
Posts: 77
Location: Belgium
Sorry but no pedal option to loop

_________________
Luc
Squier Affinity Strat - Fender American Deluxe Strat' - Eric Clapton Strat "Blackie" - Duesenberg Paloma - Gibson LP Classic 2018 - Fender Super Champ X2 - Pignose - Quilter Micropro Mach2


Top
Profile
Post subject: Re: Fuse vs Macbook iOS
Posted: Mon Nov 18, 2019 8:25 am
Offline
Aspiring Musician
Aspiring Musician

Joined: Thu Dec 12, 2013 2:54 pm
Posts: 526
See this post. https://forums.fender.com/viewtopic.php?f=27&t=118277
Basically, he's using a virtual machine to run an older operating system and using that for Fuse.
Might also work for Windows 10, I don't know, I don't have an amp that uses Fuse.


Top
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 7 hours

Fender Cyber Monday 2019

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: