FenderĀ® Forums
http://forums.fender.com/

Wrong Amplifer Selected at Install
http://forums.fender.com/viewtopic.php?f=26&t=110459
Page 1 of 1

Author:  Carek [ Thu Aug 16, 2018 6:18 am ]
Post subject:  Wrong Amplifer Selected at Install

During the installation I was asked which amplifier I had. As I moved the trackpad to select, it registered a click. I cannot find where to correct this setting. I have uninstalled and reinstalled the software including deleting the fender folder in Program Files, and I have attempted to uninstall the driver. The selection remains the same and I am never presented with the options again.

This results in the presets being named incorrectly, and makes me leary of attempting to update the firmware.

Author:  ghost_of_strings [ Sun Aug 19, 2018 6:54 am ]
Post subject:  Re: Wrong Amplifer Selected at Install

Well you could buy the amp you selected by accident.... :lol:

Seriously though, you will likely not get help here on the forum. I would call or email support.

Author:  sackman [ Mon Feb 04, 2019 7:06 pm ]
Post subject:  Re: Wrong Amplifer Selected at Install

CAREK....Hopefully you got a fix from Fender on this issue....if possible, would you post the fix. Thanks!

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/